Referenser

Pia kom till Synsam under en tid av stor förändring där hon började med en uppbyggnad av den nya HR- samt löneavdelningen. Vi jobbade tätt tillsammans både i ledningsgruppen och med specifika projekt. Ett av projekten som jag vill lyfta specifikt är den ledarskaps- och värderingsresan som Pia tillsammans med Nordiska HR teamet bidrog stort till att den framgångsrikt implementerades på samtliga bolag och på nordisk nivå inom alla delar. Genom att arbeta affärsnära och coachande gentemot regions- och butikscheferna har Pia bidragit till att de får förutsättningar att vara de bästa ledarna för sina medarbetare. Hon har också bidragit med innovativa lösningar t ex introducering och implementering av ny rekryteringskanal med video och upphandling av en ny enkätleverantör. Pia har varit mycket uppskattad och varit ett utmärkt HR-stöd för mig och för Synsam både i ledningsgrupp och som coachande kollega samt för våra chefer. Hon har djup kompetens inom samtliga HR-processer och hanterade bredden i hela medarbetarcykeln attrahera till avveckling mycket skickligt. Något som utmärker henne också är hennes prestigelöshet, värme och empati i kombination med affärs- samt resultatfokus. Jag ger henne mina allra bästa rekommendationer och skulle gärna arbeta med henne igen i framtiden.
Krister Duwe

VD Managing Director, Synsam Group Sweden AB

Pia rekryterade mig till HR-avdelningen på Synsam Group Sweden och jag har lärt mig enormt mycket inom HR av Pia under den tid vi jobbade tillsammans. Jag uppskattade Pia väldigt mycket som chef då hon är rak och tydlig i sin kommunikation men samtidigt mycket mån om att lära upp och coacha mig genom att ge mig större ansvar och lät mig leda projekt. Hon har ett fantastiskt driv och engagemang och hon sprider en härlig positiv energi på jobbet. Vidare är hon en riktig teamplayer som får en grupp att växa och får de företag hon arbetar i att gå framåt. Pias bakgrund inom HR är gedigen och hon är en stor inspirationskälla. Hon är den bästa chef jag någonsin haft och jag skulle jättegärna jobba med henne igen i framtiden. Jag ger Pia mina allra bästa rekommendationer!
Mikael Ärlehag

People & HR Partner, Synsam

Pia är en mycket kunnig, hängiven och driven HR-chef som jobbar hårt och alltid för företagets bästa. Vi jobbade sida-vid-sida i flera projekt där jag som regionchef behövde stöd av HR och Pia gjorde allting snabbt och proffsigt. Jag rekommenderar verkligen Pia som HR-chef!
Malin Samuelsson

Regionchef, Synsam

Jag har haft förmånen att ha ett nära samarbete med Pia under vår tid på Tele2. Hon var min HR Business Partner inom Large Enterprise Sales där jag var chef. Pia har en bred och djup kompetens och bidrog inom hela HR-området både till ledningsgruppen på företagssidan och till teamen. Under tiden på Tele2 etablerade Pia bland annat Sales Academy för hela säljkåren i samarbete med mig och ytterligare några chefer inom företagssidan, privatsidan och Comviq-enheten. Pia är en varm person med en positiv attityd och gör alltid sitt bästa. Under 2017 har vi också jobbat ihop gällande medarbetarundersökningar. Jag ger Pia mina allra bästa rekommendationer och jag skulle gärna arbeta med henne igen.
Göran Almén

VD, Quicksearch

Pia Åström har på ett förtjänstfullt sätt byggt upp en väl fungerande HR-funktion inom Metodgolv AB. Vi har fått en struktur inom HR-arbetet som passar Metodgolv AB på ett förträffligt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne.
Håkan Johansson

VD, Metodgolv

Mina kontakter med Pia har präglats av ett högt tempo, med hennes otroliga affärsdriv. Kunden och uppdraget är alltid i centrum och varje utmaning som kan tänkas dyka upp, välkomnas av henne. Pia har en hög kompetens inom samtliga HR-processer och har samtidigt en prestigelöshet, värme och empati utöver det vanliga. I kombination med att hon stärker affärsnyttan och är resultatorienterad gör henne till en tillgång till de företag som anlitar henne. Att hon dessutom är ruskigt trevlig, är bara ett plus. Jag rekommenderar Pia varmt!
Marie Sohlberg

HR-chef, Knivsta kommun

Pia är mycket professionell och driven. Jag kan varmt rekommendera Pia Åström för hennes breda kompetens och långa erfarenhet inom HR-området.
Carl Schwieler

VD, M2MButiken

Det jag uppskattade mest med Pia när vi jobbade tillsammans på MTG/Viasat var hennes proffsighet och djupa kunskap inom HR-området.
Joel Westin

EVP Strategy & Business Development, Tele2

Jag hade förmånen att arbeta med Pia under den tid hon var HRBP på MTG (Modern Times Group) med ansvar för Viasat AB. Vi hade ett nära samarbete kring bl.a. de årliga HR-processerna, utvecklade innehåll till vårt interna ledarskapsprogram, skapade och modererade värderingsworkshops i olika forum, löneseminarier, olika nivåer av förändringsarbete, vilket var fantastiskt utvecklande. Pia är en team player, driven, mycket positiv, en person som inspirerar! Jag rekommenderar henne varmt och skulle gärna arbeta med henne igen!
Marie Ferngren

HR Specialist Learning & Development, Martin & Servera

Jag har jobbat tillsammans med Pia på Viasat då jag hade rollen som försäljningschef för organisationen Viasat Field Sales. Pia hade rollen som HR manager för Viasat och Viasat Sales. Vi samarbetade tätt bl a inom organisationsutveckling, omorganisation, rekryteringar och utbildning inom den viktigaste säljkanalen som jag då hade ansvar för.

Pia har ett fantastiskt driv och engagemang och är mycket kunnig inom HR och stöttade mig i mitt ledarskap på ett utmärkt sätt. Jag ger Pia mina allra bästa rekommendationer och skulle gärna arbeta med henne igen.

Gustav Berglund

Head of Private & Public Sales, ISS Facility Services

När Pia kom in som HR-chef på Viasat satte hon snabbt in sig i affären och personalläget. Hon bidrog till att utveckla struktur inom HR i ett läge när hela organisationen gjorde ett stort skifte mot digitala kompetenser. Pia är professionell, agerar snabbt och vågar testa nya koncept. Jobbar gärna med henne igen.
Markus Koppari

Rekryteringsexpert, ICA-gruppen

Med mycket energi, målmedvetenhet och en handlingskraft utöver det vanliga är samarbetet med Pia både inspirerande och mycket givande. Jag rekommenderar henne varmt och skulle gärna arbeta med henne igen.
Kerstin Törnkvist

Systemförvaltare, Anticimex Försäkringar AB

Jag har anlitat Pia på Åström HR Consulting till genomförandet av en mindre organisationsförändring hos oss. Pia har en unik kombination av professionalism med rak och tydlig kommunikation ihop med hög empati och respekt för individen.Jag ger Pia mina varmaste rekommendationer!
Torbjörn Fjorde

Product Area Manager, OEM Automatic AB

Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte så kan vi resonera kring hur jag kan hjälpa dig och din verksamhet.

070-771 14 10

Share This